Hjem Tennis Tasker Wilson RF Practice Racket Bag 6pk

Wilson RF Practice Racket Bag 6pk

Midlertidigt udsolgt Fri fragt Sikre betalinger
999 kr.
ER DIN VARE UDSOLGT?
Se lagerstatus
Beskrivelse

Perfekt taske til at tage med i træningscenteret. Tasken er en del af RF-kollektionen og har samme elegante farveskema og detaljer som turneringstaskerne.

Denne taske er inspireret af de majestætiske schweiziske alper og er med sit elegante design en del af Roger Federers eksklusive kollektion. Denne træningstaske er designet til at rumme op til seks tennisketchere og andet tilbehør og er den ideelle taske til spilleren, der leder efter en lettilgængelig løsning til at bære i hverdagen og til træningssessioner efter skole eller arbejde. Ud over ketsjerrummet har tasken et separat skorum, som hjælper med at holde dine sko adskilt fra resten af dit udstyr og holder det frisk fra svedige sko og ubehagelige lugte. Denne smarte sportstaske har også indvendige tilbehørslommer og to udvendige tilbehørslommer til mindre værdigenstande, hvilket gør den ideel til dem, der gerne vil være organiserede. Tasken har selvfølgelig det stilfulde RF-logo på lynlåsen, og der er ingen tvivl om, hvem der har været involveret i designet af denne praktiske taske, hele designet af denne serie fra Wilson hylder virkelig den 20-dobbelte Grand Slam-mester Roger Federer og hans karrierelange tilknytning til mærket, hvilket har resulteret i et design, der virkelig udstråler premium-følelse og eksklusivitet. Kapacitet: Op til seks ketsjere. Hovedrum: Stort hovedrum med plads til udstyr og tøj. Skotøjsrum: Separat skotøjsrum til at holde dine sko adskilt fra andet udstyr. Indvendige lommer: Indvendige lommer til tilbehør som greb, bolde og personlige ting. Udvendige lommer: To udvendige lommer til små værdigenstande, som gør det nemt at få hurtig adgang til det, du har brug for. Materialer: Materialer af høj kvalitet med eksklusive RF-detaljer og lynlåse for holdbarhed og stil. Wilson RF Backpack er den perfekte ledsager til træning og rejser, især for fans af Roger Federer. Med sit slanke design, rummelige kapacitet og specialiserede opbevaringsløsninger tilbyder denne taske både stil og funktionalitet. Den er designet til at gøre det nemt at bære alt det nødvendige udstyr, samtidig med at den ærer en af de største spillere i tennishistorien.
Mål:
70x32x34 cm
Farve:
Svart
Termisk rum:
Nej
Sko rum:
Ja
Rygsækfunktion:
Nej
På lageret
Wilson RF Practice Racket Bag 6pk
Midlertidigt udsolgt
wr8034201

Ægte produkter

Hos os kan være 100% sikker på, at de produkter, du køber, er ægte. Vi får vores varer direkte fra de respektive varemærker eller deres agenter uden om usikre mellemmænd. Sådan kan vi garantere, at du køber originalprodukter, når du handler hos os. Dette gælder hele vores varesortiment. 

© 2023 Ketcherspecialisten. All rights reserved.